Änglakatter

  anglakatter.jpg

  Även att våra katter passerar regnbågsbron, så finns dom förevigt bevarade i våra hjärtan! Här kommer små hyllningar till våra älskade katter…

Stå inte vid min grav och gråt, jag är inte där jag sover inte.

Jag är vinden som blåser, diamanten som glimmar, jag är regnet som faller.

Jag är med dig natt som dag! Så stå inte vid min grav och gråt, jag finns med dig, jag dör aldrig!

Föerevigt i ditt hjärta finns jag!

- Hankatt, Januari 2014.

Denna stora hankatt kom ibland till kollonin och åt. Efter att inte sett honom på länge så hittades han på en verandra död. Oerhört sorgligt, men må han vila i frid och springa fritt över dom gröna ängarna..

- Tussie, Juli 2013.

Tussie fick en andra chans i livet. Hon inkom sjuk ifrån en gammal dam som hade för många katter... Hon vart frisk och fick flytta till sin nya matte och hennes perser katt och hund. Men tyvärr fick dom bara njuta av henne i drygt ett år för sedan vart hon sjuk och matte valde att låta henne sommna in... Saknad och för evigt har hon en speciell plats i våra hjärtan!

- Odin, 3mänader. Januari 2013:

Du kom till oss som den speciella "piraten" och du lämmnade oss som den underbara speciella Odin. Förevigt bevarad i våra hjärtan! Älskad - djupt saknad! Vi fick dig verkligen till låns och sjukdomen tog dig för tidigt ifrån oss... R.I.P! Odin föddes ute av en vildkatts mamma men pga sjukdom lämmnade oss ...

- Ozzy - Oktober, 2012:

Älskad och saknad kille som vi kommer förevigt ha i våra hjärtan!

- Alsana, 7år, 7 September, 2012:

Vi gav Alsana en andra chans i livet. Tyvärr så efter nästan ett halvår så passerade hon regnbågs bron...

- Fritte, Juni 2012:

Fritte var en härlig röd hankatt. Han var bedårande söt och tyvärr så hittades han av ägarens hund i ett dike...

 - Boris, Juni 2012:

Boris var en katt som älskade livets frihet! Tyvärr lär vi aldrig veta vad som hände honom på ett av äventyren, då han kom hem svårt sjuk och utom räddning!

- Smokey, 18år, 2012:

Smokey var en ståtlig herre som gick vidare pga. Sjukdom! Detta efter ett långt liv på landet med sin älskade familj och många goda minnen av livet! Älskad - Saknad!

- Sessan, 22år, 2011:

Sessan var en gammal dam som inkom med Pellan, Pricken, Prickan, Grållan och Tussie… Hon var en gammal dam som var gammal och sjuk och vi tog bort henne vid intaget, då detta var det enda rätta för en så gammal sjuk katt.. Hon hade levt ett liv på landet och levt ett långt liv, trots missär det senaste året!